UMRO JE OTAC VESNE ŠKARE OŽBOLT! ‘Preminuo je moj dragi tata’: Otkazala predizborni skup!

Photo: Igor Soban/PIXSELLL

Kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba Vesna Škare Ožbolt otkazala je dio predizbornih aktivnosti jer joj je preminuo otac.

“Obavještavam sve prijatelje i građane da otkazujem današnji susret u 15 sati u centru i na terminalu u Sesvetama. Skup se otkazuje jer je preminuo moj dragi tata”, napisala je na Facebooku Vesna Škare-Ožbolt koja je danas trebala posjetiti Sesvete.

Samo dva sata prije najavila je taj posjet. Poručila je kako Sesvete dobrim dijelom pune proračun Grada Zagreba, a vrlo malo toga se vraća u Sesvete.

“Sesvećani dobrim dijelom pune proračun Grada Zagreba, a vrlo se malo tog novca vraća u Sesvete. Nedovoljno se ulaže u gradske četvrti, pogotovo u infrastrukturu. U Sesvete se doselilo tisuće ljudi, u Jelkovcu-Sopnici izniklo je golemo stambeno naselje, a s druge strane propalo je i zatvorilo se mnogo velikih industrijskih pogona od Sljemena i Badela do Končara i Termomehanike. Takav veliki “grad u Gradu” nema središnji trg, neophodan je, a infrastruktura je odavno nedostatna”, napisala je Vesna Škare Ožbolt.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI