UHIĆENE TRI OSOBE, ČETVRTA U BIJEGU: Zbog upada na privatnu zabavu u Dugom Selu, verbalnog sukoba i pucnjave

Foto: Ranko Suvar / CROPIX/Ilustracija

Na jednoj zabavi u Dugom Selu u subotu se dogodio teški incident. Naime, četiri muškarca su upala na tu zabavu u ugostiteljskom objektu i napale okupljene. Jedan od muškaraca je pucao na ljude. Policija je u nedjelju objavila kako su uhićene tri osobe koje su sumnjiči za napad.

“Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke provode kriminalističko istraživanje nad trojicom muškaraca starosti 56, 19 i 22 godine zbog sumnje da su počinili kazneno djelo pomaganje u počinjenju kaznenog djela Ubojstvo u pokušaju te će ih u zakonskom roku predati pritvorskom nadzorniku dok se za četvrtim muškarcem, 33-godišnjim stranim državljaninom, intenzivno traga”, objavila je policija.

Trojica muškaraca nalaze se u službenim prostorijama te je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Evo što je policija rekla o incidentu.

Nakon upada muškaraca u ugostiteljski objekti, prvo je došlo do verbalnog sukoba, a onda i do pucnjave.



“Jučer, 28. siječnja oko 18 sati, u Dugom Selu u Ulici Josipa Zorića, tijekom privatnog okupljanja u ugostiteljskom objektu, četvorica nepoznatih počinitelja ušla su u prostor i verbalno zaprijetili osobama koja su se tamo nalazile da bi se tada počeli međusobno naguravati. Nakon toga jedan od četvorice nepoznatih počinitelja ispalio je hitac u smjeru 45-godišnjaka i 40-godišnjaka da bi se potom četvorica nepoznatih počinitelja dala u bijeg. U događaju nije bilo ozlijeđenih osoba. Materijalna šteta je zasad neutvrđena. Kriminalističko istraživanje je u tijeku”, naglasili su iz policije.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI