UHIĆENA BRAĆA ZBOG UBOJSTVA U PARAGU! Imaju mračnu prošlost, edan evidentiran u 90 incidenata, ima čak 24 kaznene prijave!

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Međimurska policija javlja kako su zbog ubojstva u romskom naselju Parag uhićeni 27- godišnjak i 22-godišnjak. Obojica su prijavljena zbog počinjenja kaznenog djela.

Privedeni muškarci su braća, a jedan od njih je doveden na ispitivanje. Drugi će na ispitivanje biti doveden poslijepodne.

“Tereti ih se za Ubojstvo na štetu 59-godišnjakinje, tri kaznena djela Ubojstvo u pokušaju na štetu maloljetnice te 38-godišnjaka i 41-godišnjaka te kazneno djelo Teška kaznena djela protiv opće sigurnosti na štetu djeteta i 20-godišnjaka”, priopćila je policija.

Uhićeni 27- godišnjak je višestruki prijestupnik. Evidentiran je u više od 90 incidenata te ima 24 kaznene prijave i 18 prekršajnih prijava, od krađa i razbojništava do nasilja i krivotvorenja.

Uhićeni 22-godišnjak ima dvije kaznene prijave i četiri prekršajne, a radi se, među ostalim, također o prijavama za krađu i nasilje u obitelji.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI