UHIĆEN OSUMNJIČENI ZA UBOJSTVO ŽENE: Nepoznatim predmetom zadao joj više udaraca po glavi

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Osumnjičeni za ubojstvo 57-godišnje žene počinjeno 26. ožujka u zagrebačkoj Štefanićevoj ulici uhićen je u nedjelju oko 22,10 sati u Petrovaradinskoj ulici. Zagrebačka policija potvrdila je da je riječ o 54-godišnjem muškarcu.

Policija je ranije u nedjelju objavila više detalja o strašnom ubojstvu 57-godišnje žene čije su tijelo pronašli radnici koji su došli u stan mijenjati stolariju.

“Dežurna zamjenica županijskog državnog odvjetnika uz stručnu pomoć ekipe za očevide policijskih službenika Policijske uprave zagrebačke provela je očevid kojom prilikom je utvrđeno kako je između 25. i 26. ožujka 2022. godine, nepoznati počinitelj zasad neutvrđenim predmetom usmrtio 57-godišnjakinju zadavši joj više udaraca po glavi uslijed kojih je na mjestu događaja preminula.

Tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu. Kriminalističko istraživanje je u tijeku, a za osobom koja se dovodi u vezu s počinjenjem ovog kaznenog djela intenzivno se traga”, pisalo je u priopćenju policije.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI