UDARIO JE ČOVJEKA KOJI JE PREMINUO PA DOBIO ČETIRI GODINE ZATVORA! Sutkinja je Stojakoviću poručila da se ‘kontrolira jer je to jedini način da se više ne vide u sudnici’

Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix/Ilustracija

Jasmin Stojaković (42) u ponedjeljak je nepravomoćno osuđen na četiri godine zatvora zbog nanošenja teške ozljede sa smrtnom posljedicom.

Stojaković je 27. rujna 2021. oko 9.40 sati u Nalješkovićevoj ulici udario nogom u glavu Željka P. nakon kratke svađe, stoji u optužnici.

Željko je tada pao, glavom lupio o pločnik, slomio lubanju i preminuo. Stojaković je žrtvu udario i nogom u trbuh. Prema optužnici, to je učinio jer mu je prigovorio da neoprezno gura bicikl kojim je zamalo zakačio povodac njegova psa.

Nakon napada, Stojaković se biciklom odvezao prema Novom Zagrebu. Otkriven je dan kasnije nakon što su policajci konstruirali trasu bijega pregledavši snimke nadzornih kamera.

”Vodite računa da prvo sagledate svoje postupke i da se kontrolirate jer je to jedini način da se ovdje više ne vidimo”, rekla je sutkinja Koraljka Bumči optuženom.



Istaknula je kako zbog njegovog bijega s mjesta događaja nema uvjeta za umanjenje kazne. Olakotno je što Stojaković nije bio osuđivan dosad. Oslobođen je i plaćanja troškova zbog obiteljskih neprilika.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI