UBOJSTVO KOJE JE UZNEMIRILO ZAGREB! Tomašević se zbog jedne stvari ne može načuditi: ‘Nije mi jasno kako se oružje našlo u klubu’. Oglasila se i policija

Foto: Ivana Nobilo / CROPIX

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević komentirao je ubojstvo Uskokova osumjičenika Tomislava Sablje u noćnom klubu na zagrebačkoj Trešnjevci.

“Razgovarao jutros s PU zagrebačkom i sljedeći tjedan na sjednici gradske skupštine imat ćemo izvješće o sigurnosti zagrebačke policije za 2022. To izvješće je nikada bolje u zadnjih 20 godina što se tiče svih sigurnosnih pokazatelja, broja teških i lakših kaznenih djela, razrješavanja kaznenih djela, što je i te kako bitno, da se počinitelji uhvate’, rekao je Tomašević, a prenosi Večernji list.

Istaknuo je kako mu je drago da je počinitelj odmah uhićen. “A ono što mene zanima, pošto istraga i dalje traje, je da li je bilo propusta na strani kluba, jer nije mi jasno kako se oružje našlo u samom klubu”, rekao je Tomašević.

Podsjetimo, policija je u subotu ujutro izvjestila  kako je u noćnom klubu u ulici Florijana Andrašeca oko 4.45, nakon fizičkog sukoba više osoba, ubijen muškarac s više hitaca iz vatrenog oružja.

Policija je na posebnoj konferenciji za novinare objavila sve informacije koje trenutačno može dati u javnost.



“Počinjeno je kazneno djelo ubojstva oko četiri sata i 40 minuta. Ubojstvo je izvršeno vatrenim oružjem. Sve okolnosti, motive, sve se to istražuje. Brzom akcijom policije, počinitelj je tamo zatečen i priveden. Nije pružao otpor. Ubojstvo se dogodilo u klubu. Bilo je prisutno dosta ljudi, bit će više desetaka razgovora, sada tek slijedi pravo istraživanje”, izvijestili su na posebnoj konferenciji za medije u prostorijama Kriminalističke policije.

Dodaju i sljedeće.

“Osobe su od ranije poznate policiji, ali što se samih odnosa tiče, to slijedi u istraživanju, objavit će se više desetaka razgovora”, dodaje se.

Potvrđeno je i da će počinitelj biti priveden pritvorskom nadzorniku tijekom večeri i noći.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI