UBOJICU S CETINJA UBIO GRAĐANIN, A NE POLICIJA: ‘Krvavi pohod’ 34-godišnjeg Vuka Borilovića

Ilustracija Dnevno.hr

Ubojicu Vuka Borilovića, koji je u petak učinio krvoproliće u Cetinju u kojem je ubio 10, a ranio šest osoba, na kraju je ubio građanin, a ne policija, objavila je Andrijana Nastić, crnogorska tužiteljica.

Nakon završetka očevida gdje je na licu mjesta zatečeno devet smrtno stradalih osoba, a još je jedna osoba kasnije preminula u bolnici dok je jedanaesti smrtno stradali bio ubojica, Nastić je dala izjavu za medije.

Direktor crnogorske policijske uprave Zoran Brđanin u izjavi dostavljenoj medijima potvrdio je da je među ubijenima dvoje djece od osam i 11 godina.

“Prema za sada poznatim okolnostima, u petak oko 15,30 sati 34-godišnji muškarac iz Cetinja pucao je na obitelj čiji su članovi boravili u prostorijama njegove kuće kao podstanari u naselju Medovina”, rekao je Brđanin.

Dodao je kako je Borilović iz lovačke puške ubio dvoje djece te ranio njihovu majku koja je u medicinskoj ustanovi podlegla ozljedama. Nakon toga je izašao i pucao iz istog vatrenog oružja na stanovnike ovog naselja pri čemu je ubio još sedam osoba, a ranio šest.



U pucnjavi je teško ranjen jedan policijski službenik.

Zbog te nezapamćene tragedije u Crnoj Gori, tamošnja vlada proglasila je trodnevnu žalost.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI