UBIJEN OTAC TROJE DJECE IZ BiH NA RASKRŠĆU U SAD-U! Ravnodušni mladić (22) pomračena uma ubio vozača kamiona ispred njegovo dvoje djece!

Foto: Pixabay, ilustracija

Džemal Čardaković, 45-godišnji Bošnjak, ubijen je u nedjelju u Sjedinjenim Američkim Državama, u saveznoj državi New Hampshireu, u blizini trgovačkog centra, javljaju lokalni američki mediji.

Prema službenim informacijama, Čardakovića je ubio 22-godišnji Tyrese Harris koji je uhićen nakon pucnjave te je optužen po dvije točke optužnice za ubojstvo iz vatrenog oružja.

Kako ističu mediji, do pucnjave je došlo u trenutku kada je Harris, vozeći terenac, stao na semaforu ispred Čardakovića koji je vozio kamion. Vozač kamiona izašao je iz vozila kako bi razgovarao s Harrisom, koji ga je nakon toga upucao.

“Harris je ubio Čardakovića tako što je pucao u njega, a okolnosti pokazuju krajnju ravnodušnost prema vrijednosti ljudskog života”, naveli su iz policije.

Svjedoci koji su se nalazili na mjestu događaja rekli su kako se u kabini s Čardakovićem nalazilo i dvoje djece.Ubijeni Čardaković u Americi je živio duže od dva desetljeća, bio je oženjen i otac troje djece.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI