U TJEDAN DANA MU SE SRUŠIO SVIJET ALI OTAC IZ DUGE RESE IMA NEOBIČAN ZAHTJEV: ‘Uputite molbu svim ljudima neka učine to’

Foto: Tonci Plazibat / CROPIX, Ilustracija

Užasna tragedija koja je u ponedjeljak zavila u crno karlovački kraj, nakon što je djed nehotice, dok se unatrag uparkiravao u dvorište, udario unuka, mladu obitelj je u kratkom vremenu ostavila bez još jednog člana u kratkom vremenu.

Dječačić star tek 17 mjeseci preminuo je od zadobivenih ozljeda u tamošnjoj zdravstvenoj ustanovi.

Vozeći automobil unatrag, 63-godišnjak je kod Duge Rese slučajno udario svog jednogodišnjeg unuka, koji je od zadobivenih ozljeda umro u tamošnjoj zdravstvenoj ustanovi.

Iz karlovačke Policijske uprave u ponedjeljak su priopćili kako se ovaj nesretni slučaj dogodio na području Donjeg Zvečaja, kada se 63-godišnjak automobilom s makadama započeo kretati unatrag u namjeri ulaska u dvorište te je tom prilikom udario u dijete.

Policijska glasnogovornica Katarina Nadia Požega rekla je kako radi zaštite obitelji i djeteta ne govore o srodstvu sudionika tragičnog događaja, već tek može potvrditi da je dijete rođeno 2021. godine, no od mještana se doznaje kako je nesreću izazvao njegov djed te da je stradala 16-mjesečna beba.



Županijskom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće o ovom događaju, koji je kvalificiran kao nesretni slučaj smrtnog stradavanja djeteta, rekla je Požega.

Kako javlja Radio Mrežnica, djed koji je slučajno pregazio unuka prije tjedan dana je tragičnim slučajem izgubio i suprugu.

Otac dječaka javio se Radio Mrežnici.

“Sada više ništa nije važno, Matea više nema. Samo bih vas zamolio da preko Radio Mrežnice uputite molbu svim ljudima koji žele doći na pokop našeg Matea u četvrtak da ne budu obučeni u crninu”, zamolio je shrvani otac.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI