U šumama Gorskog kotara uhvaćen migrant: Zbog ozljeda nanesenih tijekom policijske intervencije, slučaj se istražuje

Bruno Konjevic/Cropix

Na području Gorskog Kotara u subotu popodne tijekom policijske intervencije ozlijeđen je strani državljanin za kojeg policija sumnja da je migrant. Ozlijeđeni strani državljanin prebačen je u KBC Rijeka, a policija obavlja očevid kako bi se utvrdile okolnosti događaja.

“16. listopada u kasnim popodnevnim satima na nepristupačnom području Gorskog kotara, prilikom postupanja policijskih službenika koji rade na suzbijaju nezakonitih migracija došlo je do ozljeđivanja jednog stranog državljanina za kojeg se sumnja da nezakonito boravi na području Republike Hrvatske”, kažu iz PU primorsko-goranske.

“U tijeku je pružanje hitne medicinske pomoći ozlijeđenom stranom državljaninu u KBC Rijeka nakon čega očekujemo više informacija o vrsti ozljede. Strani državljanin je pri svijesti. Na mjestu događaja provodi se očevid te su uključene sve nadležne službe kako bi se utvrdile sve okolnosti i činjenice događaja. Također, zbog navedenog događaja glavni ravnatelj policije uputit će u PU primorsko-goransku stručni tim Ravnateljstva policije kao potporu službama na terenu”, stoji u priopćenju PU primorsko-goranske.

Također, zbog navedenog događaja glavni ravnatelj policije uputit će u PU primorsko-goransku stručni tim Ravnateljstva policije kao potporu službama na terenu, kažu u riječkoj policiji.

Facebook Commentsloading...
Loading...
DIJELI