U STANU UZGAJAO MARIHUANU: Napravio improvizirani laboratorij za uzgoj droge

Izvor: PU zagrebačka

U stanu na zagrebačkoj Trešnjevci jedan je 45-godišnjak posijao i u laboratorijskim uvjetima uzgajao marihuanu. Zagrebačka policija je to otkrila te je muškarac zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama predan pritvorskom nadzorniku.

Policijski službenici obavili su pretragu stana te pronašli više komada lampi, ventilacijskih crijeva, ventilatora, uređaja za mjerenje vlaga i temperature, ovlaživača zraka, metalne škare, više bočica s raznim tekućinama kao i druge predmete i stvari koje su služile kao improvizirani laboratorij za uzgoj droge, objavila je PU zagrebačka.

Policija je pronašla i 15 teglica sa zasađenim sadnicama marihuane, osam biljaka visine oko 55 cm s korijenom, više plastičnih vrećica i staklenih posuda u kojima je bilo ukupno 143,5 grama droga.

Stabljike marihuane, način uzgoja i pronađena količina nedvojbeno upućuju da je bila namijenjena daljnjoj preprodaji, navodi policija.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policija je osumnjičenog predala pritvorskom nadzorniku dok su kaznenu prijavu podnijeli Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu.Facebook Comments

Loading...
DIJELI