U SPLITU ĆE DOISTA BITI VESELO: Nakon Keruma eto i Vuce! Najavio novi izlazak na izbore: ‘Da su bili dobri pa ne bi bili izbori za godinu dana’

Foto: Duje Klaric / CROPIX

Pjevač Siniša Vuco ponovo će na izbore, ali čini se da neće biti kandidat za gradonačelnika. Na prošlim izborima bio je kandidat HSS-a, a kako stvari stoje, ove godine će biti nezavisni kandidat, piše Dalmacija danas.

“Rekao sam da ću se kandidirati na izborima, a u kojem svojstvu – to ću tek vidjeti. Imat ću svoju listu pa ću vidjeti hoću li imati svog kandidata za gradonačelnika ili ću biti ja. Ali idemo, normalno nakon godinu dana vidimo da nešto nije uredu u Splitu”, rekao je Vuco.

“Ovo je ekskluziva, imam čovjeka, ako Bog da i on bude pristao. Sad idemo nezavisno, imamo čovjeka koji će pomest sve u prvom krugu, to je to. Ako mi ovo uspije, to će ispast najbolji politički potez zadnjih 20 godina u gradu Splitu”, rekao je Vuco.

“Ja ću se bazirat upravo na ono šta sam govorio. Prepoznat čovjeka koji može obnašat bilo koju funkciju, a imam kandidata za gradonačelnika. Nisam to ja, ja ću bit na listi i ako Bog da bit ću gradski vijećnik. Imam kandidata koji je jednostavno toliko bolji od ostalih da mi je neugodno to sad priznat”, rekao je.

Nije želio reći tko je njegov kandidat, ali uvjeren je da pobjeđuje Puljka i Đogaša.



“Neću reći ime i prezime jer nisam dobio dopuštenje, ali kad dobijem dopuštenje – ovih nema. Na kraju krajeva, da su bili dobri pa ne bi bili izbori za godinu dana”, kaže Vuco.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI