U SELINAMA UBIJEN MUŠKARAC: Policija u moru pronašla tijelo. Uhitila je dvije osobe, jedna je u bijegu

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL/Ilustracija

Zadarska policija je oko 1 sat u noći na nedjelju zaprimila dojavu o tučnjavi u moru u blizini svjetionika u Selinama.

Odmah po zaprimljenoj dojavi, policajci su izašli na mjesto događaja gdje su zatečene dvije osobe, a prikupljenim obavijestima došlo se do saznanja da je u događaju sudjelovala još jedna osoba koja nije pronađena.

U potragu za osobom, na kopnu i moru, uključili su se policajci i Lučka kapetanija. Širom pretragom mjesta događaja, oko 6 sati u moru, na udaljenosti od oko 800 metara od obale, pronađeno je tijelo muške osobe s ozljedama koje upućuju na nasilnu smrt.


Na mjestu događaja policijski službenici provode očevid. Tijelo muške osobe prevezeno je na Odjel patologije u Opću bolnicu Zadar, gdje će danas biti provedena obdukcija u cilju utvrđivanja uzroka smrti.

Prema dosadašnjim saznanjima riječ je o nasilnoj smrti. U policijsku postaju dovedene su dvije osobe koje se dovode u vezu s ovim događajem, nad kojima policajci, u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Zadru, provode kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti i relevantne činjenice ovog događaja.Facebook Comments

Loading...
DIJELI