U OTVORENOM OZBILJNO ZAISKRILO! Mlinarić Ćipe: ‘Ovo je bilo peglanje Plenkovića, on i Banožić su cirkus’! Deur im stao u obranu

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

U Otvorenom HRT-a. se  razgovaralo  o rezultatima istrage pada bespilotne letjelice u Zagrebu. Gostovali su Franko Vidović, predsjednik saborskog Odbora za obranu (Socijaldemokrati), Ante Deur, potpredsjednik saborskog Odbora za obranu (HDZ), Stipo Mlinarić Ćipe, član saborskog Odbora za obranu (Domovinski pokret), Josip Štimac, bivši zapovjednik HRZ-a, Vilko Klasan, raketni stručnjak i Slavko Barić, vojni analitičar.

Član saborskog Odbora za obranu (Domovinski pokret) Stipo Mlinarić kaže kako je današnju konferenciju bilo pomalo smiješno gledati.

“Bilo je tragično gledati kako su pojedinci opravdavati ono što se nije trebalo događati kad je letjelica već pala. Da imamo cirkus par dana, da ministar daje takve izjave… Ne radi se to u Hrvatskoj, pogotovo zato što smo turistička zemlja. Nitko neće doći u zemlju u kojoj pada dron od 6 tona. Ovo danas je bilo peglanje Plenkovića, da ga se pokušava opravdati”, rekao je Mlinarić.

Nadovezao se HDZ-ov Deur. “Čuli smo puno tutnjave neistina. Koga bi mi trebali slušati nego ljude od struke. Hvala bogu da se ništa nije dogodilo”, rekao je. “Premijer je došao na licu mjesta, pa hvala bogu, pokazao je snagu”. “Hrvatska je sigurna zemlja, Hrvatska je članica NATO-a i Europske unije. Nije to ona hrvatska iz devedesetih”, rekao je Deur.

Ćipe nije ostao dužan i odmah je odgovorio. “Ako je itko radio cirkus, to su Plenković i ministar Banožić”, odgovorio je Mlinarić Deuru i nastavio govoriti o masovnoj grobnici u Boboti kraj Vukovara.Facebook Comments

Loading...
DIJELI