(VIDEO) U NOVOM BROJU TJEDNIKA 7DNEVNO ČITAJTE! Odbije li Plenković koaliciju sa Škorom i ode li SDP-u, to će biti velika izdaja!

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7Dnevno, u prodaji je od petka 3. srpnja, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Ministar unutarnjih poslava, Davor Božinović, našao se na udaru stranih medija zbog brutalnosti hrvatske policije. Neizravno je policajcima poručio da i dalje budu čvrsti i efikasni prema migrantima.

Natječaj za istraživačke projekte je farsa? Alemki Markotić i njezinom timu je namijenjeno 14 milijuna kuna?

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović se riješila psa Kike. Oni koji ju dobro poznaju kažu da se njih dvije više ne mogu vidjeti u zajedničkim šetnjama.

Osječki župan Ivan Anušić je HDZ-ov šerif u Slavoniji, a u lektiru želi ući kao ratni heroj.



Pri kraju je istraga o malverzacijama u INA-i. Vodi li nova afera o izvlačenju novca do Joze Petrovića?

Tihomir Dujmović piše o velikoj koaliciji! Odbije li Plenković koaliciju sa Škorom i ode li SDP-u, to će biti velika izdaja.

Kakva ljepotica! Gradonačelnik Vukovara, Ivan Penava, ponosni je vlasnik kuće na Visu.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7Dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI