(VIDEO) U NOVOM BROJU TJEDNIKA 7DNEVNO ČITAJTE! Nazire se nova Vlada! Novi ministri Nataša Tramišak, Tugomir Majdak i Damir Šantek?

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7Dnevno, u prodaji je od petka 10. srpnja, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Doznajemo! Predsjednik države Zoran Milanović za šefa SDP-a želi svoga kuma Joška Klisovića.

Nazire se nova Vlada! Novi ministri su Nataša Tramišak, Tugomir Majdak i Damir Šantek

Otkrivamo pobjedničku taktiku crnog labuda! HDZ je mobilizirao birače jer je poticao dobre anketne rezultate Restart koalicije.

Charles Michel dat će nam još 10 milijardi! Ukupno bismo iz Europe trebali dobiti čak 34 milijarde eura.



Šef HDZ-a u svojoj vladi želi marionetu šefa SDSS-a. Boris Milošević postaje ministar bez portfelja.

Tihomir Dujmović: Hrvati su se odlučili za političku Coca-Colu. Problem je do koje će razine Pupovac određivati unutarnju politiku Vlade.

Plenkovićev prijatelj iz djetinjstva, Krunoslav Katičić, novi je glavni tajnik HDZ-a. Premijer će tako državom vladati s Katičićem, Jandrokovićem i Božinovićem.

Splasnule su političke ambicije PPD-a! Plenković je branič od ruskog utjecaja na europsko tržište.

Tomislav Tomašević Senf je smrt za Bandića! Ovi izbori su potpuno poremetili odnos političkih snaga u Zagrebu. Sada svi vole Tomislava Tomaševića.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7Dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI