‘U NJOJ JE ŽIVIO STARI VUKOVAR’! Glavašević objavio nikad emotivniji post: ‘Zbogom, bako. Vjerujem da si na boljem mjestu, silno ćeš mi nedostajati’

Foto. HRT Screenshot, Emica Elvedji / CROPIX

Saborski zastupnik lijevo liberalnog bloka Bojan Glavašević, oglasio se emotivnom objavom o smrti svoje bake Cecilije i majke njegova oca Siniše ubijenog na Ovčari:

“Jutros je zauvijek oči zaklopila moja baka. Imala je težak život”, započeo je Bojan Glavašević prisjećanje na preminulu baku po ocu.

Spomenuo je njezinu bolest iz djetinjstva koja joj je ostavila “doživotnu tešku pokretnost”:

“U Drugom svjetskom ratu izgubila je oca, u Domovinskom ratu majku, supruga i jedinog sina, potom prošla progonstvo, a zadnjih godina svojega života borila se s demencijom zbog koje je ponovo proživljavala neke od najtežih i najbolnijih epizoda u svojemu životu. Smrt je ipak dočekala bez patnje, dostojanstveno, i na tome sam uistinu zahvalan”, slomljeno je napisao njezin unuk.

Kazao je kako je njezina smrt vrlo bolan gubitak za cijelu njegovu obitelj i njega osobno:



“U njoj je živio jedan stari, dobri, prijeratni Vukovar, čista uspomena i sjećanje koje nikakvo zlo nije moglo okaljati. Takvu ću je i pamtiti. Njezina toplina, dobrota i snaga će mi silno nedostajati”, podijelio je na Facebooku Bojan Glavašević uz pozdrav: “Zbogom, bako. Vjerujem da si na boljem mjestu.”

Facebook Comments

Loading...
DIJELI