U NIZOZEMSKOJ UBIJEN HRVAT (54)! Pronađen mrtav u skladištu: ‘Neka se jave svi koji su tog dana fotografirali mjesto’

Foto: Guliver

Nakon što je ujutro 27. rujna pronađeno tijelo muškarca u skladištu u Medembliku u sjevernoj Nizozemskoj, nizozemska policija ga je tek u petak identificirala kao 54-godišnjeg hrvatskog državljanina, objavio je NL Times.

Vlasti su izvijestile kako je muškarac ubijen te su zatražili pomoć javnosti u istrazi. Naime, policija je zamolila sve svjedoke ili osobe koje su tog dana fotografirale to područje da im se jave.

Isprva su mediji izvijestili kako je hitna pomoć bila pozvana na mjesto događaja zbog dojave da je muškarcu loše. Iako su policajci brzo stigli na mjesto događaja i pokušali oživiti 54-godišnjaka, muškarac je već bio mrtav na mjestu događaja.

Deset dana kasnije, policija je još pokušavala zaključiti što se točno dogodilo, piše NL Times.

Policija je rekla kako “detektivi žele stupiti u kontakt s ljudima koji imaju snimke kamera ili nadzornih kamera u blizini Verewega (Medemblik) od večeri i noći ponedjeljka, 26. rujna, do utorka ujutro, 27. rujna, ili svjedocima koji su u ta dva dana primijetili nešto nesvakidašnje u okolini”.Vlasti su također ustvrdile da ne znaju puno o žrtvi. Detektivima se trebaju javiti i oni koji su iznenada prestali viđati ili razgovarati s nekim u ranim ili srednjim pedesetima koji bi mogao biti iz Hrvatske, poručili su iz policije.

“Budući da je muškarac bio nepoznat u Nizozemskoj, policija upućuje apel ljudima koji bi mogli biti poznanici tog čovjeka”, stoji u priopćenju policije.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI