U JEKU NAJŽEŠĆIH SUKOBA SUSRELI SE NA KLISU: Evo kako je prošao susret Milanovića i Plenkovića! Potpuno su ignorirali jedan drugog

Foto: Screenshot N1

U Tvrđavi Klis održava se svečana akademija u povodu 31. obljetnice osnutka 4. gardijske brigade. Nazoče joj i predsjednik Zoran Milanović i premijer Andrej Plenković.

Predsjednik Milanović prvotno je prema najavama trebao  sudjelovati na središnjoj komemorativnoj svečanosti u povodu Dana sjećanja na žrtve Holokausta – Jom Hašoa u Jasenovcu, no plan je promjenio i pojavio se na Klisu.

Tako su se na Klisu u jeku najžešćeg sukoba, predsjednik Republike Zoran Milanović i premijer Andrej Plenković susreli. Svatko je došao sa svojom pratnjom, nisu se rukovali ali sjede jedan pored drugog.

Svečanost je započela u 18,30 sati, a na vrijeme je stigao samo predsjednik države pa se na samom početku činilo kako će pored Milanovića ostati prazni stolci. Ipak, po završetku himne na svoja mjesta stigli su premijer Andrej Plenković i Ante Sanader kao i splitsko-dalmatinski župan Blaženko Boban.

Među okupljenima su i bivši ministar obrane Damir Krstičević, aktualni ministri Butković i Božinović, ali i sinjski gradonačelnik Miro Bulj te povjerenica za Split Mirna Veža.



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI