U BIH OGORČENI: Cvijanović poziva Sarajevo da zaštite ugled, Naša stranka želi da se Milanović proglasi persona non grata!

Foto: Bruno Konjevic / CROPIX

Zoran Milanović boravio je u Istri gdje je posjetio svjetsku poznatu kompaniju Infobip. Viđenim ostao je očaran i govorio kako je ovo jedna od tri svjetskih firmi koja bilježi fantastične rezultate, a ime adresu u Hrvatskoj.

Osim toga, upitan je o situaciji s koronavirusom te se dotaknuo i Bosne i Hercegovine: “Tamo nema problema što se tiče koronavirusa jer se nitko ne cijepi, nitko o tome ne priča”.

Naravno, zbog njegove izjave reagirati su iz političke opcije Naša stranka te predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović.

Cvijanović je istaknula kako smatra da ne treba Republiku Srpsku uzimati u obzir jer je entitet uradio sve što je u njihovoj moći da se suzbije širenje pandemije koronavirusa te da se nabave cjepiva.

Također je istaknula kako Sarajevo treba reagirati na ove izjave predsjednika Milanović i “očekuje da ovo proglase napadom na suverenitet BiH”.



Korak dalje otišla je Bh. stranka “Naša stranka” koja smatra da je ovo uvreda za sve građane Bosne i Hercegovine te da ponajprije uvrijedio žrtve koronavirusa, oboljele i preminule.

Dodali su za kraj kako smatraju da je jedna od najboljih opcija da se odgovori predsjedniku Republike Hrvatske da ga se proglasi persona non grata te bi se na taj način djelomično mogao vratiti izgubljeno dostojanstvo građana BiH.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI