Trump: Biden je gluplji od Hillary Clinton, ali karizmatičniji

Flickr

Zahuktava se američka predizborna kampanja, a međusobno izgovorene riječi dvojice suparničkih kandidata za dužnost predsjednika SAD-a Donalda Trumpa i Joe Bidena postaju sve oštrije, iako su i prije toga bile sve samo ne blage ili, kako se to voli reći – politički korektne.  O tome svjedoči i najnoviji Trumpov govor pred predstavnicima konzervativnog Vijeća za nacionalnu politiku, u kojemu je aktualni američki čelnik izjavio kako samo on stoji između „američkog sna“ i „potpune anarhije, bezumlja i kaosa“ koje može nastati u slučaju dolaska na vlast Demokratske stranke.

Trump je kazao i kako su se lijevi radikali četiri godine bavili željom za diskreditacijom njegove pobjede na izborima 2016. g., ali da u tome nisu uspjeli. Hillary Clinton Trump je u spomenutom govoru nazvao „ludom“ i usporedio ju sa svojim sadašnjim suparnikom Joe Bidenom, kazavši za njega da je gluplji od Clinton, ali karizmatičniji.

Također je ponovo kritizirao raspravu oko uvođenja glasovanja posredstvom pošte, koje je, kako je kazao, uvjetovano pandemijom i epidemiološkim ograničenjima do kojih je ona dovela. Pritom je rekao kako bi u slučaju masovnog glasovanja preko pošte bilo nemoguće točno iznijeti rezultate, što bi zemlju uvelo u katastrofu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI