TRAŽE OSTAVKU CAPAKA! Domovinski pokret žestoko opleo: ‘Razina njegove drskosti prešla je svaku granicu’

Foto: Luka Stanzl/POOL/PIXSELL

Domovinski pokret Miroslava Škore uputio je oštru poruku Krunoslavu Capaku zbog njegove odluke o samoizolaciji Daria Hrebaka te traže njegovo razrješenje. Njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Ravnatelj Hrvatskoga zavoda za javno zdravstvo, gospodin Krunoslav Capak, i nakon izbora nastavlja sablažnjavati hrvatsku javnost selektivnim tumačenjem uputa Nacionalnog stožera vezano uz Covid 19.

Prvi slučaj koji je napravio ogromnu štetu hrvatskome turizmu bio je teniski turnir u ZadruFotografije koje su dokazale razmjenu fizičkih kontakata između Plenkovića i zaraženog Đokovića trebale su biti dovoljne da se predsjedniku Vlade naloži obvezna dvotjedna samoizolacija. Ta se odredba rigorozno provodila nad hrvatskim državljanima, do apsurda, pa čak i u slučaju kada su na njivi sami bili u traktoru! Činjenica da su državnici kao Merkel i Trudeau samostalno otišli u samoizolaciju pokazuje kako svi moraju biti jednakopravni pred zakonom i ustavom u svojoj državi.

Razina drskosti gospodina Capaka prešla je svaku granicu s najnovijim slučajem zastupnika Hrebaka. Ovaj novi Plenkovićev koalicijski partner dobio je od Capaka nevjerojatno rješenje o prekidu opasnosti da je zaražen i da može druge zaraziti, odnosno, rješenje o trodnevnom prekidu samoizolacije. Tim rješenjem je vjerodostojnost Hrvatskoga zavoda za javno zdravstvo ponovno narušena, što nanosi ogromnu štetu hrvatskome zdravstvenom sustavu, ali i hrvatskom gospodarstvu. Očito je članak prvi koalicijskog sporazuma između HDZ-a, SDSS-a i partnera uobličen tako da mjere samoizolacije vrijede za sve, osim za njih kada treba glasati u Hrvatskom saboru.

Zato Domovinski pokret traži trenutno razrješenje ravnatelja HZJZ-a Krunoslava Capaka”, piše Domovinski pokret na Facebooku.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI