TRAGEDIJA U ŠUMI KOD KOMLETINACA: Lovac u noćnom lovu slučajno ubio svog kolegu

Foto: Ranko Suvar / CROPIX, Ilustracija

U šumi nedaleko od Komletinaca u Slavoniji dogodila se tragedija. Iz nehaja je jedan lovac upucao svog 62-godišnjeg kolegu u lovu koji je od posljedica ranjavanja preminuo, javila je PU vukovarsko-srijemska.

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo “Prouzročenje smrti iz nehaja”.

“U kasnim noćnim satima 7. srpnja policijski službenici su postupali po dojavi i utvrdili da je u području Komletinaca došlo do smrti 62-godišnjaka te je u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici u Vukovaru obavljena obdukcija mrtvog tijela tog muškarca, gdje je utvrđeno da je uzrok smrti 62-godišnjaka prostrijelna rana na njegovom tijelu, koja je nastala vatrenim oružjem.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrdili smo da je 46-godišnjak u četvrtak, 7. srpnja 2022. godine oko 20.40, tijekom lova u šumskom području oko Komletinaca lovačkim vatrenim oružjem nehajno usmrtio 62-godišnjaka, a obojica su bili u tom prijavljenom i dozvoljenom lovu.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 46-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske”, objavila je policija.Facebook Comments

Loading...
DIJELI