TRAGEDIJA U RIJECI: U bujici ispod zaustavljenog vozila uočeno mrtvo tijelo muškarca, prevezeno na obdukciju

Foto: Damir Skomrlj / CROPIX

Olujno nevrijeme zahvatilo je u srijedu navečer Rijeku uslijed čega je došlo do poplava i bujica vode koje su blokirale promet i poplavile više objekata.

Između ulice Franje Račkog i područja Školjića u srijedu oko 21,10 sati su policajci u bujici vode uočili tijelo osobe koje se nalazilo ispod zaustavljenog osobnog vozila.

Pronađena muška osoba nije davala znakove života te je nakon pregleda liječnika Hitne medicinske pomoći nakon proglašenja smrti tijelo prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci. Tamo će se utvrditi identitet i točan uzrok smrti, objavili su iz Policijske uprave Primorsko-goranske.

I dalje se utvrđuju okolnosti ovog događaja.

Podsjetimo, sinoćnje obilno kišno nevrijeme je i poplavilo više objekata u središtu Rijeke, među kojima i šalter salu upravnih poslova u sjedištu Policijske uprave primorsko-goranske, zatim prostorije Rektorata Sveučilišta u Rijeci, Prve riječke gimnazije, Građevinske tehničke škole, riječke Dječje kuće, nekoliko trgovina, ugostiteljskih objekata, ali i stanova na području Potoka te drugih ulica u središtu Rijeke.



Osim u Rijeci, neki poslovni objekti poput ljekarne i ugostiteljskih objekata poplavom su oštećeni i u Opatiji te u Lovranu, kao i u drugim dijelovima Riječkog prstena i PGŽ-a, a zatvorene su i mnoge županijske i lokalne prometnice.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI