TOMAŠEVIĆ SE RJEŠAVA BANDIĆEVIH LJUDI: Bez fotelje ostala Natalija Prica, ali i još jedno poznato ime

Foto: Pixsell

U Gradskoj upravi Grada Zagreba čini se došlo je do novih odluka i neki vrlo bitni i važni protagonisti bivše gradske vlasti bliski pokojnom gradonačlniku Bandiću ostaju bez svojih fotelja. Vijest je to koja vjerojatno nikoga previše  i ne iznenađuje.

Gradonačelnik Zagreba  Tomislav Tomašević donio je odluku o razrješenju i imenovanju predsjednika i članova Upravnih vijeća. Odluka je to koja je donesena  16. rujna 2021. godine.

Prema svemu sudeći čini se kako se polako rješava Bandićevih suradnika. Jedna od osoba koju je razriješio je bliska suradnica preminulog gradonačelnika, Natalija Prica.

“Dužnosti člana Upravnog vijeća Specijalne bolnice za plućne bolesti, Zagreb, Rockefellerova 3, razrješuje se: dr.sc. Natalija Prica, dr.med.dent”, stoji u odluci od 16. rujna i zaključku o razrješenju člana Upravnog vijeća Specijalne bolnice za plućne bolesti, piše Zagreb.info.

U obrazloženju odluke  stoji kako je Prica sama podnijela neopozivu ostavku.



Nadalje, Tomašević je razrješio i predsjednika Upravnog vijeća Doma zdravlja Zagreb – Centar, Dr.sc. Gzim Redžepija, dr.med. U obrazloženju je napisano kako je sam Redžepi podnio neopozivu ostavku.

Osim toga, Redžepi je razriješen i s pozicije predsjednika Upravnog vijeća KB Sveti Duh. Razlog je također neopoziva ostavka.

Inače, Redžepi je javnosti poznat i zbog toga što ga je svojedobno istraživao Uskok i to zbog sumnje da je pokušao utjecati na vještaka kako bi Milan Popović dobio skrb nad sinom kojeg ima s pjevačicom Severinom.

Podsjetimo, prije pet godina, bivši Bandić je Pricu pozvao da se uključi u rad njegove stranke i osnuje Forum mladih. Prica je ponudu, naravno, prihvatila, a u međuvremenu je postala i zastupnica Bandićeve stranke u Gradskoj skupštini, pa je svakodnevno bila prisutna u medijima, pogotovo nakon smrti gradonačelnika.

Prica je poznata i po obilaženju krznarija i zlatarnica s pokojnim gradonačelnikom. Iako su navedenu aktivnost provodili u kasnonoćnim satima, Prica je medijima objasnila kako su obilazili obrtnike te da je njezino radno vrijeme cijeli dan.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI