TOMAŠEVIĆ IZNENAĐEN OSTAVKOM VANĐELIĆA! ‘Ako je istina, žao mi je jer smo imali dobro suradnju’

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević nakon što je sudjelovao u svečanosti na Pantovčaku povodom posjeta francuskog predsjednika Emanuela Macrona cijepio se trećom dozom cjepiva protiv koronavirusa.  Na isto je zbog jačanja imuniteta pozvao sve građane.

Tomašević je rekao kako je u Zagrebu u posljednjih 15 dana cijepljeno gotovo 50 tisuća građana, a otkrio je i kako je u Zagrebu sada cijepljeno 72 posto odraslog stanovništva, odnosno 60 posto ukupnog stanovništva.

Upitan za komentar ostavke šefa Fonda za obnovu Zagreba Damira Vanđelića, Tomašević je rekao kako mu je žao ukoliko je to istina.

“Vidjet ćemo sutra što su razlozi, ali ako je to istina, žao mi je jer smo imali dobru suradnju. Nadam se da će na njegovo mjesto doći netko s kim će se isto moći surađivati”, kazao je Tomašević. Također se nada da će na njegovo mjesto doći netko s kim će se moći jednako dobro surađivati.

Kaže i kako je njihova dosadašnja suradnja bila dobra. “Vjerujem da će i on to potvrditi”, kaže Tomašević dodajući da je Grad Zagreb samo djelomično sudjelovao u financiranju obnove te da je surađivao i s Fondom i s Ministarstvom.



 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI