TOMAŠEVIĆ IZ PAZINA O UBOJSTVIMA U MLINOVIMA: ‘Strašna tragedija i težak zločin, čekamo daljnje informacije’

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević u subotu je u Pazinu rekao kako je noćašnja tragedija u zagrebačkim Mlinovima gdje je otac, austrijski državljanin, ubio troje malodobno djece i pokušao samoubojstvo, strašan zločin i izrazio duboku sućut obitelji.

“Za sada bih se suzdržao od bilo kojih daljnjih komentara. U kontaktu smo s nadležnim institucijama, čekamo daljnje informacije, a dok one ne dođu, dok ne znamo još okolnosti ove strašne tragedije, ne bih dalje ništa komentirao osim izrazio sućut obitelji”, izjavio je gradonačelnik Tomašević iz Pazina gdje je boravio kako bi iskazao potporu listi Možemo! na izborima za Gradsko vijeće Pazina, koji će se održati 3. listopada.

Komentirajući neopozive ostavke koji su podnijeli bliski suradnici pokojnog gradonačelnika Milana Bandića – Natalije Prica s dužnosti člana Upravnog vijeća Specijalne bolnice za plućne bolesti te dr. Gzima Redžepija s mjesta predsjednika Upravnog vijeća Kliničke bolnice Sv. Duh te Doma zdravlja centar, Tomašević je rekao kako to nisu izolirani slučajevi.


Kaže i da ima dosta ostavki u Upravnim vijećima. “To je ogroman sustav, samo u gradu Zagrebu imamo oko 340 ustanova sa svojim upravnim vijećima i ravnateljima tako da će se s vremenom to mijenjati. Ponavljam veliki su to sustavi, idemo korak po korak”, zaključio je zagrebački gradonačelnik.

Facebook CommentsLoading...
DIJELI