TODORIĆ SE OBRUŠIO NA TROJKU: ‘Plenković – Marić – Vujčić su grobari Republike Hrvatske’

Screenshot: YouTube

Bivši gazda Agrokora Ivica Todorić ponovno se javio objavom na Facebooku.

Tako se u posljednjem postu zapitao koja je korist od Europske unije?

”U nešto više od sedam godina hrvatski je proračun u plusu od 44,71 milijarde kuna, a Hrvatska je u plusu 44 milijarde kuna u odnosu na uplaćena sredstva u proračun Europske unije, priopćilo je u četvrtak Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU nakon što je Vlada na sjednici prihvatila Izvješće o stanju iskorištenosti sredstava ESI fondova.

Od 2013. godine do 26. kolovoza 2021. razlika između sredstava uplaćenih iz proračuna EU u hrvatski proračun i sredstava uplaćenih iz tog u proračun Europske unije iznosi 44,71 milijarde kuna u korist hrvatskog proračuna, naglašava Ministarstvo”, piše Todorić koji se potom obraća građanima i građankama tvrdeći da je sve to jedna od tisuću manipulacija.

“Pokušavaju izvlačenje za državu mizernih brojaka i njima fascinirati građane. Plenković sakriva ekonomsku i svakojaku istinu zla u koju nas je uvukao na način da poručuje milijarda iz Bruxellesa. Pogledajmo samo jedan usporedni podatak:



Godišnja neto dobit Grupe MOL je oko 5 milijardi kn, sada u stabilnome tržištu i puno više.
Sa čime se Plenković hvali? A neće prezentirati usporedne pokazatelje za EU koji pokazuju da nas je to njegovo bahaćenje i EU milijarde dovele ekonomski, socijalno i dr. na dno EU. I još ovako uništena Bugarska će nas preplaviti (prestići)”, dodaje Todorić.

Na kraju posta napominje kako je tu tragediju predvidio prije četiri godine te nju stalno upozorava. “Ove osobe da nešto drugo ne kažem Plenković – Marić – Vujčić su grobari Republike Hrvatske”, zaključio je Todorić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI