TODORIĆ PLENKOVIĆA NAZVAO AUTOKRATOM: ‘Vodi Hrvatsku u pakao, napravio je najviše štete u EU’

Screenshot: YouTube

Bivši vlasnik Agrokora i nekada najbogatiji tajkun u Hrvatskoj, Ivica Todorić optužio je hrvatskog premijera da je autokrat i to kako tvrdi, među posljednjima u EU.

Usporedio ga je tako sa bivšim predsjednicima vlade Češke, Austrije i Bugarske, te njemačkom kancelarkom na odlasku. Uz to je priložio i slike Plenkovića s većinom od navedenih.

Tvrdi i kako zbog Plenkovića Hrvatska trpi najviše štete od svih članica Europske unije.

Njegovu objavu prensimo u cijelosti:

“PLENKOVIĆEVO DRUŠTVO AUTOKRATA KONAČNO PALO



Sjedinjene Američke Države; U siječnju, po dolasku u Bijelu kuću Joe Biden je u fokus vanjske politike stavio borbu IZMEĐU DEMOKRACIJE I „AUTOKRACIJE“ koje u njegovim očima utjelovljuju Kina i Rusija.

Sjedinjene Američke Države sazvale su SAMIT za demokraciju što će ga američki predsjednik Joe Biden održati u prosincu. Ovaj samit odnosno PORUKE SA SAMITA treba pratiti i analizirati, očekuje se kritički osvrt na kapitalizam i njegov smjer pogotovo, vladavinu prava, autokraciju i dr.. Ali isto tako i prijedlozi budućega smjera i misije kapitalizma.

A što se trenutno događa? Plenkovićevi najvažniji politički saveznici PREMIJERI AUTOKRATE U EU odlaze: Sebastijan Kurtz, Austrija je već otišao, danas 28.11.2021 g. otišao je i Andrej Babiš, Češka, dana 06.12.2021 g. očekuje se odlazak Angele Merkel Njemačka, Bojko Borisov Bugarska je već smijenjen. Dakle sve sto smo proteklih mjeseci pratili i najavljivali sve se realiziralo..

Plenković kao izraziti autokrata svojoj državi Hrvatskoj je napravio NAJVIŠE ŠTETE među svim članicama EU, s jedne zavidne pozicije RH je sunovratio i vodi ju u pakao. Čak je dramatično gori u rezultatima i od posljednje Bugarske čije bi mjesto uskoro trebali preuzeti”, napisao je Todorić na Facebooku.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI