TO JE PRERASLO U PRAVI VERBALNI RAT: Kerum prozvao Stankovića ovaj mu brzo odgovorio! Ne brukaj se, Žele, nemaš više tih para’

Screenshot: YouTube

Aleksandar Stanković, voditelj HTV-ove emisije “Nedjeljom u 2”, nije ostao dužan Željku Kerumu koji ga je jutros na svom Facebook statusu prozvao postavivši pitanje koliko mora platiti da bi dogovorio emisiju.

“Imam jedno pitanje za vas, zna li netko od vas Acka Stankovića da mi dogovori emisiju Nedjeljom u dva? I neka kaže koliko to košta? Može kompenzacija u bozonima! Pitanja ću mu ja dati da se ne muči i recite mu da me ne pita kako sam prevario stranku Pametno i maznuo im sredstva s računa. Ustvari neka me pita šta mu ja napišem. I recite mu da me pusti da onako uljuđeno tolerantno lažem. Brzinski ću lagat da me niko ne razumi. Eto toliko za sada…”‘,napisao je jutros Kerum.

“Pita Kerum jel mu neko može reć kolko košta gostovanje kod Stankovića? Ne brukaj se Žele, bio si s kosom, bez kose, bila je seka… nemaš tih para više” na svom Facebook profilu Stanković kao odgovor Kerumu.Povod  ovoj raspravi je gostovanje Ivice Puljka u Nedjeljom u 2 gdje je ponovio  kako Ivoševićeve pogreške nisu tolike da bi ga se odrekao, a u više je navrata kritizirao Keruma.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI