TO JE DOISTA MUČNO I TEŠKO: Mladić završio u pritvoru zbog ubojstva svog oca, a pokušao je presuditi i majci

Foto: Ilustracija

Seline kod Starigrada u nedjelju je šokiralo stravično ubojstvo 61-godišnjeg muškarca i pokušaj ubojstva 60-godišnje žene, za koje je osumnjičen njihov sin.

Policijski službenici Policijske uprave zadarske, priopćili su, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela protiv života i tijela.

‘Sumnjiči ga se da je u nedjelju, 24. srpnja 2022., u večernjim satima u obiteljskoj kući u mjestu Seline oštrim predmetom zadao više ubodnih rana 61-godišnjem muškarcu koji je uslijed zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja. Također ga se sumnjiči da je oštrim predmetom nanio ubodnu ranu 60-godišnjakinji – pružena joj je liječnička pomoć te su ozlijede okvalificirane kao lakše tjelesne ozlijede’, navodi se u priopćenju policije.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo teško ubojstvo na štetu 61-godišnjaka i kazneno djelo teško ubojstvo u pokušaju na štetu 60-godišnjakinje, osumnjičeni 26-godišnjak je jučer u večernjim satima predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske. Kaznena prijava podnesena je nadležnom Županijskom državnom odvjetništvu u Zadru.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI