Tko su dame koje je Škoro spektakularno najavio? Dvije su povezane s jednom strankom, a treća je svima poznata

Matija Djanjesic/Cropix

Stjepo Bartulica i “tri prekrasne dame”. Najavio je tako jučer Miroslav Škoro četiri nova pojačanja u svom Domovinskom pokretu. O damama nije htio jer, objasnio je, tek će ih predstaviti, a kako doznaje Večernji list, u Škorinim će se redovima naći novinarka i urednica Karolina Vidović Krišto i dojučerašnja HDZ-ovka Ljiljana Zmijanović, ali poseban udarac Andreju Plenkoviću Domovinski bi pokret mogao zadati u šestoj izbornoj jedinici prođu li Škori dobro pregovori s ženom koja je vrlo dobro surađivala s HDZ-om Marijanom Petir, od koje, kažu u stranci, zasad još čekaju odgovor.

Pregovori s bivšom HSS-ovkom, europarlamentarkom i saborskom zastupnicom u tijeku su, kažu u Domovinskom pokretu, pa u vodu tako bacaju informaciju koja je prije nekoliko dana stigla iz HDZ-a, u kojem su tvrdili da će Petir s njima. HDZ je s njom dogovarao i suradnju za europarlamentarne izbore, što ona nije željela jer je uvjet navodno bio njen ulazak u stranku.

Karolina Vidović Krišto dosad se u politiku nije uključivala, a oni koji joj se sjećaju imena, to je  jer prate program HRT-a, gdje je ova novinarka i urednica, rođena u Vukovaru, pokrenula, između ostalog, emisiju Slika Hrvatske koja je 2012. godine ukinuta, nakon što je Vidović Krišto u njoj prikazala dio dokumentarca “The Kinsey Syndrome”, u kojem se zdravstveni odgoj dovodi u vezu s pedofilijom.

Ljiljana Zmijanović, braniteljica iz Domovinskog rata i doktorica znanosti, u utorak je napustila HDZ nezadovoljna odnosom stranke prema njoj jer je, umjesto nje, za ravnateljicu NP Krka primljena Nella Slavica koja je u isto vrijeme bila članica HDZ-a i HNS-a.

Škoro kaže da će gotovo svaki dan najavljivati nova pojačanja…



Facebook Comments

Loading...
DIJELI