TKO SE BOJI ŠKORE JOŠ? Šef Domovinskog pokreta odgovara: Bernardić i Plenković izbjegavaju me

Davor Pongracic/Cropix

Miroslav Škoro, predsjednik Domovinskog pokreta opet je javno prozvao druge premijerske kandidate, Andreja Plenkovića i Davora Bernardića jer su izbjegli sučeljavanje u organizaciji udruge Glas poduzetnika koje se trebalo održati sutra.

“Više sam puta javno pozvao suparnike na sučeljavanje koje neće biti u uvjetima gdje će neki imati veliku prednost. Plenković, a čini se i Bernardić, ne žele se sa mnom sučeliti nigdje drugdje osim na HTV-u, takozvanoj javnoj, a zapravo državnoj televiziji, u strogo kontroliranim uvjetima. Žalosno je da potencijalni premijerski kandidati, Andrej Plenković i Davor Bernardić bježe od sučeljavanja pa šalju zamjene i izbjegavaju pitanja na koja će netko od nas morati odgovoriti ove jeseni kada nas vrlo vjerojatno čeka teška gospodarska kriza. Kao netko tko za razliku od njih, zna kako je to zaraditi i svoju i tuđu plaću, smatram da je upravo to ključna tema ovih izbora. Zar postoji bolje mjesto da se odgovori na ta pitanja od udruge poduzetnika koja okuplja ljude koji se s pravom pitaju što će biti s njima, njihovim radnicima i njihovim obiteljima?”, rekao je Škoro.

“Iako duopol HDZ-a i SDP-a preko prijateljskih medija i novinara pokušava spinovima i konstrukcijama nametnuti svjetonazorske teme, svakom s barem nešto životnog iskustva, jasno je da će vrlo skoro u pitanje doći opstanak cjelokupnog hrvatskog gospodarstva i da trenutno nemamo taj luksuz. Već sada tisuće tvrtki i desetine tisuća poduzetnika na rubu su opstanka i ovaj potez Plenkovića i Bernardića izuzetno je neodgovoran. Gospodarski programi koalicija i stranaka samo su zbirka lijepih želja i poduzetnici, ali i cjelokupna javnost, mora znati kakva znanja posjedujemo, koje odgovore im nudimo i koji će biti naši potezi na tom planu”, dodao je.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI