TKO JE TAJANSTVENA JANDROKOVIĆEVA SONJA? Jedan detalj iz njene biografije posebno je intrigantan

Patrik Macek/PIXSELL

Ovih se dana predsjednik Sabora Gordan Jandroković, ulazeći u obračun s Mostovim Ninom Raspudićem pohvalio kako sa svojom suprugom ima troje djece.

I doista, Jandroković je godinama u braku sa samozatajnom Sonjom Jandroković, koja baš i ne preferira pojavljivanja u javnosti.

Gospođa Jandroković oftamologinja je u KBC-u Rebro, a postala je i doktorica znanosti. Sonja je inače rođena u Pekingu, te dolazi iz obitelji diplomata pa je tako jedan dio života provela u Bugarskoj, dok je u Zagrebu završila gimnaziju i Medicinski fakultet.

U Jandrokovića se zaljubila u Malinskoj na Krku, gdje ih se i danas često može vidjeti na odmoru. Jandroković je kao mladić bio sportski tip, a Sonji se to posebno dopalo. Jedne je prigode za Jutarnji opisala kako je počela njihova romansa.

“Na moru. Godinama smo ljetovali u Malinskoj na Krku. Uvijek mi je bio zgodan, bio je sportski tip, vrlo dobar rukometaš, samo se radi fakulteta prestao baviti rukometom. Primijetila sam ga jer je lijepo skakao na glavu u more. Mene je mama naučila skakati pa sam i ja dobro skakala, a danas i moja djeca. Njegova me se vještina odmah dojmila, tako je to s djevojkama od osamnaest, devetnaest godina. Gordan je uvijek tajanstveno odlazio s mora malo ranije od nas ostalih jer se pripremao za utakmice. Jednom smo na nekom moliću slučajno malo više razgovarali. Sjedili smo na moliću i kroz razgovor se zaljubili. Iznenadilo me što je puno čitao, brdo knjiga. Od prvog trena točno je znao što hoće, znao je to i objasniti. I danas je takav. Oduvijek su ga zanimale politika i društvo. Možda smo i pomislili da će to biti ljetna ljubav, no ljetna ljubav se pretvorila u dugu, kvalitetnu… I troje djece”, ispričala je ova liječnica koja je ujedno i sestrična aktualnog predsjednika Zorana Milanovića.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI