TKO JE MISTERIOZNI ČOVJEK SA SPORNE SNIMKE RAZGOVORA ZADRAVEC I BEROŠA? Tomislav Dulibić tvrdi: ‘Nisam ja!’

“Počeli su pritisci i agresivni pozivi prema meni. Ovaj razgovor dokazuje pokušaj utjecaja na mene. Poziv sam stavio na razglas da i drugi prozivani čuju o čemu je riječ, da se svi mogu zaštititi. Niti sam razgovor snimio, niti pustio. Teoretski je moguće da je netko snimao”, komentirao je spornu snimku razgovora sebe i pomoćnice ravnatelja KBC Sestre Milosrdnice, Dijane Zadravec, ministar zdravstva, Vili Beroš.

No, čini se da nije samo teoretski moguće da je razgovor snimljen nego se to upravo dogodilo, a kako se čini po snimci koja je sinoć preplavila društvene mreže, u razgovoru nisu samo sudjelovali Beroš i Zadravec.

Naime, Zadravec je kao osobu s kojom je Beroš navodno snimio razgovor prozvala Tomislava Dulibića, predsjednika Upravnog vijeća KBC Sestre Milosrdnice. Ona tvrdi da je dublji, nešto grublji glas na kraju snimke koji govori “Pošalji mi to”, upravo Dulibićev.

On pak tvrdi kako na tom sastanku nije bio.

“Ne, ja nisam bio prisutan na tom telefonskom razgovoru, kao što se može vidjeti iz snimke. Ovo što tvrdi profesorica Zadravec je zlonamjerno i neistinito, to da se mene čuje na kraju razgovora”, rekao je za N1.



No, tko je onda sve bio na sastanku s Berošem zna valjda samo sam ministar zdravstva jer i sam je naveo kako su na sastanku bili svi oni koji su se već ranije našli u sličnoj situaciji sa Zadravec i na koje se sama situacija odnosi. Jedan od njih i Dulibić je pak.

“Ona je dolazila na više sastanaka u ministarstvo s tim istim navodima s kojim sad izlazi u medije i dosta agresivnim ponašanjem. Mi smo joj govorili da to nije ni vrijeme ni mjesto za takvo ponašanje. Ona stalno ukazuje na koruptivne radnje, a mi smo joj rekli da ako ima neka saznanja o tome da podnese prijavu nadležnom državnom odvjetništvu, a ako ne, da se prestane razgovarati na takav način”, rekao je.

U svakom slučaju, izvor i glas na snimci još su uvijek nepoznati.

Podsjetimo, tema razgovora bio je natječaj za mjesto ravnatelja KBC Sestre Milosrdnice za kojeg Zadravec smatra da je namješten.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI