TJEDNIK 7DNEVNO DONOSI: Vila na Šolti otkriva obiteljsku vezu generala Zagorca i Veljka Kadijevića!

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7Dnevno, u prodaji je od petka 5. lipnja, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Donosimo sve o vili na Šolti koja otkriva obiteljsku vezu generala Zagorca i Veljka Kadijevića.

Doznajte sve o ‘aferi vjetroelektrane’! Hobotnica od 1,8 milijardi kuna ide do predsjednika Milanovića i Ivana Vrdoljaka.

Čitajte tko su financijeri izborne kampanje HDZ-a. Naime, Plenković sigurno računa na braću Pivac iz Vrkorca i Drka iz Vindije.

PIšemo o trnovitom životnom putu ‘kninske kraljice’ Josipe Rimac koji ju je iz vrha državne politike odveo ravno u pritvor u Remetinec.



Analiziramo: državno financiranje radnika sa 4000 kuna pogrešna je gospodarska politika koja će imati posljedice.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7Dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI