THOMPSON PRIJE KONCERTA S ‘GROMOVIMA’: Otišao se pokloniti poginulim braniteljima!

Screenshot

Marko Perković Thompson s veteranima 2. gardijske brigade “Gromovima” odao počast i zapalio svijeću ispred spomenika poginulim Gromovima.

Na tom mjestu u Dugoj Resi 21. lipnja 1991.godine ustrojena je 3. pješačka bojna “Banska legija” 2. gardijske brigade “Gromovi”.

Thompson, inače, večeras ima koncert u Dugoj Resi.

Organizatori koncerta iz NK Duga Resa 1929, posebno su ponosni što će imati priliku u svom gradu ugostiti Thompsona, a koncert je ujedno zamišljen i kao rođendanska proslava ovog nogometnog kluba, čiji počeci sežu u daleku 1918., a klub je i dalje ponos današnje Duge Rese. Uz to, NK Duga Resa 1929, uz 90. rođendansku feštu, ovim će koncertom nekoliko dana nakon samog praznika, proslaviti i Dan neovisnosti Republike Hrvatske.
Koncert u Dugoj Resi dio je koncertne turneje Marka Perkovića Thompsona koja je uz velike gradove širom Hrvatske obuhvatila i manja mjesta, a u sklopu koje se baš posvuda tražila ulaznica više.

Thompson je sa svojim bendom za koncert u Dugoj Resi pripremio repertoar svojih mnogobrojnih velikih hitova sa svojih 7 studijskih albuma pa će se tako na koncertnoj set listi naći pjesme poput „Samo je ljubav tajna dvaju svjetova“, „Nema predaje“, „Lijepa li si”, „Moj dida i ja”, „Zaustavi se vjetre“„Geni kameni”, „Lipa Kaja”, „E moj narode“ i mnoge druge pjesme koje su odavno ušle pod kožu svih generacija domaće publike, pišu organizatori.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI