Thompson prekinuo šutnju i opet se oglasio! Snažnom porukom stao uz Hrvate i branitelje! Objavio i zanimljivu sliku

Photo: Dino Stanin/PIXSELL

Pjevač Marko Perković Thompson nakon duge šutnje oglasio se priopćenjem i postom na svom Facebook profilu.

Sve se mjenja samo samo jedna stvar je ista, ističe pjevač

U Hrvatskoj se sve pomalo mijenja ali jedino mržnja prema ovoj zemlji i njezinim braniteljima, ne, kaže na početku popularni pjevač.

“Po tko zna koji put, najpoznatiji etnobiznismen i monopolist na pitanja stradanja i boli, malo drhtavim glasom a malo stankama između riječi koje traju nekad i dulje od životnog vijeka nekih organizama, s prljavom namjerom, preko leđa hrvatskih branitelja, očito pokušava učiniti ono, što njegovi sunarodnjaci i pola njegove stranke, nije uspjelo učiniti u ratu. Da je Marko Perković Thompson, uistinu mrzitelj, tada bi dok je nosio pušku na ramenu, tu istu mržnju prakticirao, a nije.

Sudovi su presudili. Svojim bijesom zbog jasnog stava da se izraz Za Dom Spremni, ne može samo sagledavati u svjetlu NDH nego i pravedne borbe protiv srpskog agresora, kako je sud naveo, te nepoštivanjem takvog utvrđenja, samo se pokazuje da nečisti ne poštuju ni ovu zemlju.



A zemlja koja podilazi onima koji je ne poštuju te koji svakom svojom riječju pokazuju da bi i opet bili na strani onih koji su jednom na nju krenuli ognjem i nožem, nema budućnosti.

Sve je na tebi, moj Narode, poručuje Thompson.

Objavio i zanimljivu sliku uz post

Uz tekst i objavu može se vidjeti i zanimljiva slika a na njoj naslovnica tjednika srpskih novosti SNV-a, izdanje broj 750 na kojoj je prikazano klanje srpom Marka Perkovića Thompsona te se je kao takav prodavao na svim kioscima u Republici Hrvatskoj.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI