Thompson prekinuo šutnju i opet se oglasio! Snažnom porukom stao uz Hrvate i branitelje! Objavio i zanimljivu sliku

Photo: Dino Stanin/PIXSELL

Pjevač Marko Perković Thompson nakon duge šutnje oglasio se priopćenjem i postom na svom Facebook profilu.

Sve se mjenja samo samo jedna stvar je ista, ističe pjevač

U Hrvatskoj se sve pomalo mijenja ali jedino mržnja prema ovoj zemlji i njezinim braniteljima, ne, kaže na početku popularni pjevač.

“Po tko zna koji put, najpoznatiji etnobiznismen i monopolist na pitanja stradanja i boli, malo drhtavim glasom a malo stankama između riječi koje traju nekad i dulje od životnog vijeka nekih organizama, s prljavom namjerom, preko leđa hrvatskih branitelja, očito pokušava učiniti ono, što njegovi sunarodnjaci i pola njegove stranke, nije uspjelo učiniti u ratu. Da je Marko Perković Thompson, uistinu mrzitelj, tada bi dok je nosio pušku na ramenu, tu istu mržnju prakticirao, a nije.

Sudovi su presudili. Svojim bijesom zbog jasnog stava da se izraz Za Dom Spremni, ne može samo sagledavati u svjetlu NDH nego i pravedne borbe protiv srpskog agresora, kako je sud naveo, te nepoštivanjem takvog utvrđenja, samo se pokazuje da nečisti ne poštuju ni ovu zemlju.A zemlja koja podilazi onima koji je ne poštuju te koji svakom svojom riječju pokazuju da bi i opet bili na strani onih koji su jednom na nju krenuli ognjem i nožem, nema budućnosti.

Sve je na tebi, moj Narode, poručuje Thompson.

Objavio i zanimljivu sliku uz post

Uz tekst i objavu može se vidjeti i zanimljiva slika a na njoj naslovnica tjednika srpskih novosti SNV-a, izdanje broj 750 na kojoj je prikazano klanje srpom Marka Perkovića Thompsona te se je kao takav prodavao na svim kioscima u Republici Hrvatskoj.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI