TEŠKI DANI JOSIPA MANOLIĆA: Primio je bolnu i tužnu vijest

Photo: Zarko Basic/PIXSELL

Josipu Manoliću umrla je supruga. Vijest o smrti supruge primio je u Novom Vinodolskom gdje je bio na odmoru. Mirjana(64), koja je rodom iz Siska, a radila je kao odgojiteljica u Dječjem vrtiću u SOS Dječjem selu Lekenik, bila mu je druga supruga. Oženio ju je na Krku 2016. godine.

Jako mi je teško, baš se mučila pred kraj. Bolovala je od raka pluća. Prvo se liječila doma, potom je otišla u bolnicu. Jedino me tješi da se više neće mučiti. Strašno je gledati kako se netko bori za dah, kazao je Josip Manolić utučen zbog obiteljske tragedije, prenosi 24 sata.

Josip i Mirjana poznavali su se dugo prije nego su se oženili. Još su 1999. godine zajedno kandidirali na parlamentarnim izborima, on je bio na čelu stranke Hrvatski nezavisni demokrati, a prva na listi te stranke za dijasporu.

Manolić i Mirjana navodno su se zaljubili prije desetak godina.

” Ta naša ljubav nije od jučer. Iza nas je višegodišnji zajednički život. Odlučili smo ga okruniti brakom jer više nije bilo smisla živjeti u izvanbračnoj zajednici. Pa mi smo ozbiljni ljudi u ozbiljnim godinama, otkrio je jednom prigodom Josip Manolić.Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI