TAJNA TEDESCHIJEVA LJETNOG ZDANJA: Na plaži ima tepihe, okružen je životinjama

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Hrvatski tajkuni vole luksuz, to zapravo i nije neka pretjerana tajna. Luksuz shodno tome preferira i Emil Tedeschki, vlasnik Atlantic grupe koji rado navrati na Hvar, gdje je smještena njegova ljetna oaza, bazirana na sjeverozapadnoj strani Hvara.

Lovište Pelegrin odmorište je na kojem obitelj Tedeschki nerijetko odahne. Radi se o krajoliku koji se prostire na 589 hektara, a koji je ograđen te ulazu nije moguć bez dopuštenja koncesionara. Mogu se ondje sresti razne životinje poput srna, jelena i muflona te druge divljači za koju su uređena hranilišta i pojilišta, ispod lovišta smještena je plaža s vilom u kojoj se nalazi pet spavaćih soba, dnevni salon, blagavaonica i trijem s terasom uz plažu. Na terasi je smješten veliki stol, dok se u prizemlju vile nalaze grill room i konoba.

Pomno je uređeno Tedeshcijevo odmorište kojega krase perzijski tepisi kakvi se mogu vidjeti čak i na plaži, a u bočnom dijelu vile smještena je kula koja je ujedno jedna vrsta silosa u kojem se čuvaju kukuruzi za jelene. Koncesija na uzgajalište Tedeschiju istječe 2025. godine, a godišnja naknada iznosi 107.000 kuna. Ondje ovaj poduzetnik rado provodi vrijeme sa suprugom, ali i sa prijateljima, te se nerijetko opuštaju uz ukusnu hranu, ali i glazbu koja je Tedeschijeva velika strast.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI