TRUMP I BIDEN SMIRILI STRASTI Na posljednjoj debati uoči predsjedničkih izbora razmijenjeno manje uvreda i teških optužbi

Dvanaest dana prije američkih predsjedničkih izbora održana je posljednja debata između Donalda Trumpa i Joe Bidena.

Oni su se sukobili oko načina upravljanja pandemijom koronavirusa u SAD-u i rasnih pitanja u zemlji, te razmijenili optužbe za korupciju.

Iz ranije održanih debata poznato je kako dva predsjednička kandidata nisu štedjeli riječi upućene jedno drugome, a kako bi se to izbjeglo, u posljednjoj debati su se mikrofoni isključivali nakon svake dvije minute govora svakoga od njih na novu temu. Nakon toga su se ponovno uključivali.

Je li Trumpa smirila nedavno preboljena bolest Covida-19 ili je u pitanju nešto drugo, no ovoga puta je on bio suzdržaniji u govoru i nije neprestano upadao u riječ. Osim toga, oba predsjednička kandidata nisu izmijenila toliko osobnih uvreda kao u prijašnjim debatama.

Demokratski kandidat Biden, bivši potpredsjednik u vrijeme Baraka Obame, ponovio je svoju kritiku načina na koji Trump upravlja pandemijom koronavirusa, dok je aktualni republikanski predsjednik ponovio optužbe na račun Bidena i njegove obitelji.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI