PA OVO ĆE BITI ULTIMATIVNI HIT: ‘VADI SE KESICA, POČINJE PRESICA…’ Svi bruje o novoj pjesmi Vojka V! O kome li samo repa?

Photo: Milan Sabic/PIXSELL

Poznati splitski reper Vojko V posljednjih je mjeseci očito bio jako inspiriran braćom Mamić pa je jučer izbacio novu pjesmu zanimljiva imena “Mamići”.

“Izgledam zgažen, stalno se dižem i idem u zahod, ko kaže da mažem laže ovaj napaćeni narod”, repa Vojko u suradnji sa svojim kolegom Gršom.

Pjesma je u 18 sati postojanja na YouTubeu prikupila više od 45 tisuća pregleda, a bit će zanimljivo vidjeti reakcije na pjesmu koja bi očito mogla postati veliki hit. “Ovo će se koristiti kao dokaz na suđenju”, šale se komentatori koji su poslušali spot u komentarima ispod spota.

“Vadi se kesica, počinje pressica”, jedan je od provokativnih stihova iz pjesme koja se danas naveliko dijeli po društvenim mrežama. “Kad me očepi, ja ne mogu začepit, parica na ruke, ništa na kredit”, samo su neke od rima koje su nasmijale Vojkove fanove, ali i širu domaću javnost. Braća Mamić i njihov bijeg u BiH i cijeli slučaj koji je uzbunio cijelu javnost nagnao je Vojka na još jedan ulimativni hit koji će se očito jako vrtiti po svim medijskim platformama.



 

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI