IPAK NE MORA DANAS BITI SVE TAKO CRNO! Hoće li Trumpa razveseliti vijest koju je objavila njegova kći…

Unatoč svemu, izgleda kako Donald Trump i danas ima razloga za slavlje.

Naime, Tiffany Trump (27), najmlađa kći predsjednika u odlasku Donalda Trumpa, objavila je u utorak sretnu vijest o svojim zarukama s Michaelom Boulosom (23), posljednjeg dana koji će njezin otac provesti u predsjedničkom uredu Bijele kuće, piše CNN.

“Bila mi je čast proslavljati brojne važne povijesne događaje i stvarati uspomene s obitelji ovdje u Bijeloj kući, a jednako tako za mene su posebne i zaruke s mojim nevjerojatnim zaručnikom Michaelom! Osjećam se blagoslovljeno i uzbuđeno!”, napisala je Tiffany Trump na Instagramu, objavivši fotografiju s Boulosom ispod kolonada Bijele kuće i ponosno pokazujući zaručnički prsten na ruci.

Michael Boulos, kojega časopis ‘Town & Country’ opisuje kao “potomka bogate obitelji”, a Vanity Fair kao “bogatog nasljednika” teškog više milijarda dolara objavio je istu fotografiju uz tekst: “Zaručio sam se s ljubavlju svog života! Radujem se našem budućem zajedničkom životnom poglavlju”.

Tiffany Trump jedino je dijete iz Donaldova braka s njegovom drugom suprugom Marlom Maples. Odrasla je uglavnom u obitelji Maples u Kaliforniji. Diplomirala je na Pravnom fakultetu u Georgetownu u svibnju 2020. godine i premda se tijekom posljednje četiri godine većinom držala po strani u usporedbi sa starijom polubraćom i polusestrom, u politički je svijet zakoračila ljetos kad je održala govor na Republikanskoj nacionalnoj konvenciji.



Tiffany je nekoliko puta puta viđena kako sudjeluje u kampanji u tjednima prije izbora.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI