Sveučilište Sjever u Varaždinu na mjesto profesora zapošljava – Škoru

YouTube

Napisali su i kako Škoro "trenutačno ima pune ruke posla jer uz brojne obaveze nastupa i u HTV-u showu 'Zvijezde pjevaju' kao jedan od članova žirija", naveli su.

Na Sveučilištu Sjever u Varaždinu glazbenik Miroslav Škoro predavat će ekonomiju. Naime, sa Sveučilišta Sjever su putem društvenih mreža, podijelili ovu vijest. Škoro je postao suradnik na kolegiju Uvod u ekonomiju na diplomskom studiju ekonomije.

“Svestrani glazbenik dr. sc. Miroslav Škoro, jedan od najobrazovanijih osoba na hrvatskoga glazbenoj sceni, upravo je postao suradnik na kolegiju Uvod u ekonomiju”, doslovno stoji u priopćenju medijima poslanom s tog sveučilišta.

Napisali su i kako Škoro “trenutačno ima pune ruke posla jer uz brojne obaveze nastupa i u HTV-u showu ‘Zvijezde pjevaju’ kao jedan od članova žirija”, naveli su.

“Iako javnosti poznat ponajviše po svojoj glazbi, riječ je o čovjeku koji se cijeli život obrazovao u različitim školama, u raznim zemljama pa i kontinentima te koji uz to godinama vodi i uspješnu poslovnu karijeru – od generalnog direktora izdavačkih kuća do konzula Republike Hrvatske, a u novije vrijeme i vinara.



“Za mene je neuspjeh učenika poraz učitelja”, istaknuo je dr. sc. Miroslav Škoro i zato se posebno veselimo što će naši studenti imati priliku učiti od njega te steći praktično i primjenjivo znanje”, poručuju sa Sjevera.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI