SVE O TAJNAMA NOVE UPRAVE INA-e I SUKOBIMA MAĐARSKIH KLANOVA! Shellova direktora i Ćorićeve kadrove zasjenit će zbunjeni mađarski igrač Gašo

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka, 8. rujna, a u njemu možete pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

I dalje se vode frakcijska borba u HDZ-u! Stranačka desnica krenula iz Osijeka: Trojac koji sastavlja tim za Plenkovićevu eliminaciju! Butković, Anušić i Đakić grupiraju po marginama ljude s kojima razrađuju strategiju za preuzimanje stranke.

Otkrivamo sve tajne nove uprave INA-e i sukobe mađarskih klanova: Shellova direktora i Ćorićeve kadrove zasjenit će zbunjeni mađarski igrač Gašo.

Hitno gašenje požara u zadarskom ogranku HDZ-a: Počeo proces udaljavanja od Kalmete!

Stvarni kontrolor tržišta plina i električne energije Boris Abramović je Ćorićev igrač koji u aferi INA zasad ostaje neokrznut.



Akcija profiliranja Kreše Beljaka: Moj program za preuzimanje vlasti u državi!

Dušan Božić žrtva je hrvatskog pravosuđa: Kako ostati bez skupocjene jahte bez svoje krivnje?

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovog petka i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI