SVAĐA NA RASKRIŽJU: Nakon nesuglasica u prometu, 67-godišnjakinja krenula na vozača (48) koji je završio u bolnici

Foto: Ilustracija/Pixabay

U subotu je oko 11 sati došlo do nesuglasica u prometu između 67-godišnje žene i 48-godišnjeg muškarca. Sukob je izbio kod Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu. Policija je izvijestila kako je 67-godišnjakinja krenula automobilom na muškarca nakon što je izašao iz vozila.

“Jučer, 23. travnja oko 11 sati, na Trnju, na raskrižju Avenije Većeslava Holjevca i Hrvatske bratske zajednice, nakon nesuglasica u prometu, 48-godišnji vozač osobnog automobila i 67-godišnja vozačica drugog osobnog automobila zaustavili su se na raskrižju, nakon čega je 48-godišnjak izašao iz vozila i stao ispred vozila 67-godišnjakinje na što je ona vozilom krenula prema naprijed udarivši ga pritom u predjelu nogu uslijed čega je izgubio ravnotežu i pao na poklopac motora, a potom ga u daljnjem kretanju prema naprijed udarila bočnim ogledalom u tijelo te se udaljila”, priopćili su iz policije.

PU zagrebačka dodaje kako je liječnička pomoć 48-godišnjaku pružena u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.

Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI