SUSJEDI OTKRILI NOVE DETALJE U ZGRADI ‘STRAVE’: ‘Vidio sam svjetlo u penthouseu strave, pa kakav je to otac?’

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

“Ovo je strašno, ovo je ukleta zgrada. Stanovi u njoj nisu prodani pa ih se iznajmljuje”, kazali su šokirani susjedi u naselju Mlinovi nakon stravičnog događaja koji se dogodio u noći na subotu u stanu austrijskog državljanina koji je ubio svoje troje malodobne djece pa je pokušao presuditi i sebi. Stabilno je u bolnici gdje ga čuva policija.

Susjedi dodaju da je policija već u nekoliko navrata intervenirala u ovoj zgradi i to ne zbog stana u penthouseu.

Foto: Facebook

“Kad sam doznao za zločin, pregledao sam kamere. Jedino što sam vidio je da se svijetlo u penthouseu upalilo nešto prije 2 sata u noći” kazao je još jedan susjed za 24 sata.

Susjeda u zgradi je pak kazala: “Ja sam oko 5 i 10 išla na bus. Vidjela sam policiju i sve ovo. Sinoć iza pola osam čula sam galamu točnije neke razgovore jače kada sam otišla po stalak s vešom. Nisam znala je li negdje unutra, al od tuda je dolazilo.  Ja sam tu par mjeseci i nisam ih poznavala. Ovo je strašno, kakav je to otac. Ne znam što bi ja rekla, je li ostao živ? upitala se.

Kaže posebno je osjetljiva na djecu.



“Ogorčena sam strašno, strašno mi je to, ja sam jako na djecu osjetljiva. Nema ništa u ovoj državi, niti su djeca niti žene zaštićeni. Imamo svoju državu imamo sve, nadali smo se svemu boljemu, međutim gledajte što se događa. Ja ovo strašno osuđujem, što ga sad spašavaju, na teret zdravstva. Za djecu nemaju, nema za bolesne, nema za one u kolicima” kaže ogorčena susjeda.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI