Supruga pjevača Hladnog piva izjavila nešto što mnogima neće sjesti!

screenshot

Novopečena političarka i psihijatrica Ivana Kekin gostujući u TNT-u N1 televizije komentirala je činjenicu što ne ulazi u Sabor, ali i iznijela konstataciju koja će mnogima biti sporna.

“Ušli su najkvalitetniji ljudi iz koalicije u ovom krugu u Sabor”, rekla je i dodala da su svjesni ”redikuloznog” izbornog sustava, a o ustavnoj tužbi nije razmišljala. “I s ovim nepravednim sustavom malo nam je falilo za još jedno mjesto u 7. izbornoj jedinici.”

Više od polovice glasova koje su dobili je izvan Zagreba.

Na pitanje je li glavi cilj platforme da Tomislav Tomašević bude gradonačelnik, odgovorila je: “Apsolutno. Imamo entuzijazam, ljude. Vjerujemo da je Zagreb naš.”

Vjeruju, kaže, da je važno da se ljevica okupi i stane iza jednog čovjeka. Drago joj je čuti izjave Peđe Grbina koji je rekao da će podržati Tomaševića za gradonačelnika Zagreba. “Nužno je, ne samo da se makne Bandić, nego je nužno zaštiti se da grad ne preuzme HDZ”, rekla je, dodavši da Tomašević može dobiti više glasova od Vilija Beroša.



“Povijest naš uči da je Zagreb oduvijek bio lijev. Prepoznali su autentičnost i rad onog što je Tomašević napravio za Zagreb. HDZ i Vili Beroš ništa nisu napravili za Zagreb, dapače, već godinama surađuju s Milanom Bandićem i drže mu ljestve. Oni su glavni suodgovorni za stanje u Zagrebu”, poručila je Ivana Kekin.

Dodala je i kako će Tomašević pomesti Vilija Beroša, a što je izjava s kojom će zasigurno mnoge razljutiti.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI