SUPETARSKI HDZ: ‘Tko stoji iza gradonačelnice Ivane Marković i njezinog nimalo damskog ponašanja i nakaradnih objava?’

Prije četiri dana načelnik Stožera civilne zaštite otoka Brača Nikola Martinić Dragan podnio je neopozivu ostavku. Vijest je odjeknula i na nacionalnoj razini pa ju je komentirao i ravnatelj HZJZ-a Krunoslav Capak.

“Mogu razumjeti da su ljudi koji se bore protiv korone pod velikim pritiskom i stresom, to mi u Nacionalnom stožeru najbolje znamo. Svakome se može dogoditi da se s nečime ne slaže i da pukne zbog prevelikog stresa. Ono što mi se u ovom slučaju ne čini fer i korektno je da nije bilo ništa komunicirano prema Nacionalnom stožeru, da se brački s nečime ne slaže. Mogli smo to onda prodiskutirati i vidjeti zašto. Ovako ne znamo. Nego je rekao da je izgubio povjerenje u Nacionalni stožer, što mi se čini paušalnom i pregeneralnom ocjenom”, rekao je Capak.

Očekivano, još veći odjek ova je vijest imala na samom Braču. Danas je supetarski HDZ oštro reagirao na posljednji status gradonačelnice Ivane Marković, a posredno su je prozvali za Mratinićevu ostavku.

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Učestalim objavama koje se netom, očito po preporuci nekog tko shvaća ozbiljnost pa ponekad i nakaradnost objava gradonačelnice obrišu, postavlja se pitanje koji je cilj tako i niže objave?



Zar nije upitna namjera dužnosnice s navedenom objavom? Koju poruku želi poslati građanima? Da opstruiraju mjere Stožera? Da dovode u opasnost svoje zdravlje tako i zdravlje članova svoje obitelji? Da svatko po vlastitom nahođenju postupa u ovim, za svih nas ozbiljnim zdravstvenim okolnostima i da nam ne treba ni stručnost ni kompetentnost osoba koje nas sve ovo nadasve izazovno razdoblje vode, prate i nastoje držati situaciju s COVID-om pod nadzorom?

Apeliramo na gradonačelnicu da shvati ozbiljnost svojih postupaka, a posebno kao dužnosnice i političarke jer se iz svega da zaključiti da su ovo čisti politički spinovi koji su isto tako usko vezani s nedavnom ostavkom šefa Bračkog stožera.

Isto tako, smatramo potrebno za ukazati da ovakav način komunikacije u kojem se koriste i psovke ne priliči jednoj gradonačelnici i dojučerašnjoj kandidatkinji za Sabor RH! Na svakakve izjave naše gradonačelnice smo već navikli, ali uvijek nas iznenadi nečim novim i to često negativnim.

Na odgovornim pozicijama treba se ponašati odgovorno, a ne kao Ivana Marković kod koje vrijedi ‘što na umu to na drumu’! Sramotno!”, piše u objavi supetarskog HDZ-a, objavio je portal Dalmacija danas.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI