SUDAR KAMIONA I KOMBIJA: Teško ozlijeđeno šest Talijana

Foto: Ivo Ravlic / CROPIX

Kod čvora Zagvozd u smjeru Dubrovnika, na autocesti A1 u petak je došlo do sudara kamiona i kombija pri čemu je teško ozlijeđeno šest Talijana. Oni su prevezeni u KBC Split, objavila je splitska policija.

Prometna nesreća dogodila u petak oko 8 sati na A1 kada je, po novim informacijama policije, došlo do sudara kamiona kojim je upravljao hrvatski državljanin i kombija Mercedes Vito za čijim se volanom nalazio Talijan koji je prevozio sedam svojih sunarodnjaka.

Vozač kamiona je zadobio lakše ozljede, dok je u kombiju šestero Talijana zadobilo teške tjelesne ozljede. Dobro je što nisu životno ugroženi. Dvoje je lakše ozlijeđeno.

Talijanski državljani koji su bili u kombiju su u dobi od 42 do 88 godina, i upravo su starije osobe zadobile teške tjelesne ozljede, a jedan od njih je i talijanski vozač koji je zajedno sa još nekoliko svojih suputnika zadržan na liječenju u KBC Split, rekli su Hini u splitskoj policiji.

O prometnoj nesreći je bio obaviješten dežurni zamjenik Općinskog državnog odvjetništva koji je zajedno s policijom izašao na mjesto nesreće.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI